Hubungi Kami

Pendapat anda adalah amat penting kepada kami. Kami menghargai sebarang maklum balas anda kerana ia membolehkan kami untuk terus memperbaiki perkhidmatan kami dan melayani anda dengan lebih baik. Hantar soalan atau maklum balas kepada kami dan kami akan membalas pertanyaan anda secepat yang mungkin.

KWC Fashion Wholesale
No.2, Jalan Gelugor
55200 Kuala Lumpur

Tel: +603 9224 1998
Emel: info@kenangacity.com.my

Your Name

Your Email

Subject

Your Message

Leasing

KWC adalah pusat membeli-belah menarik yang terbaru di Asia dalam industri fesyen borong dan yang pertama dan satu-satunya seumpamanya di Malaysia.

KWC berkonsepkan borong inovatif dan berformatkan sebagai pusat runcit yang unik serta merupakan cara yang baru untuk menjalankan perniagaan.Terdiri daripada lebih 800 lot dan 500,000 kaki persegi ruang runcit yang boleh di sewa, KWC menawarkan pelbagai barangan menarik. Sebagai pusat borong sehentian yang besar, KWC memiliki direktori perniagaan yang besar dan menyeluruh, termasuk barangan fesyen, aksesori , kasut , hadiah , dan produk gaya hidup yang lain.

Bayangkan semua ini dalam keselesaan sebuah pusat membeli-belah dengan kemudahan lengkap yang memenuhi kemudahan perniagaan anda. Nikmati pelbagai kedai makanan dan ruang acara, perbankan ATM dan pelbagai perkhidmatan perniagaan lain . KWC juga dilengkapi dengan lebih 1800 tempat letak kereta dan sebuah tempat pemunggahan muatan dengan tempat letak lori yang mencukupi. Terdapat 3 set eskalator ke semua tingkat , menjadikan setiap unit runcit mudah diakses dan jelas kelihatan. Terdapat juga 8 lif kargo pada kapasiti yang tinggi dan juga 6 lif penumpang.

Your Name

Your Email

Subject

Your Message

A&P/StarXpo

KWC Fashion Wholesale bakal menjadi tarikan serantau dan antarabangsa. Sebagai salah satu hab fesyen utama di Asia, kami mempunyai semua kemudahan yang diperlukan di bawah satu bumbung untuk membawa masuk semua fesyen terkini dan produk dari rantau ini di dalam dewan terbuka kami di tingkat ke-15. Berminat untuk memegang satu majlis di sini ?

Sila isikan borang pertanyaan dan kami akan menghubungi anda secepat yang mungkin.

Anda boleh memuat turun kit jualan kami di sini.

Your Name

Your Email

Subject

Your Message