KWC Fashion Wholesale yang merupakan pusat membeli-belah borong yang pertama dan yang terbesar, dibuka pada 20 October 2011. Dengan lebih daripada 800 lot, KWC Fashion Wholesale berfungsi sebagai pusat membeli-belah yang menawarkan produk yang berkualiti daripada fesyen terkini dengan harga yang berpatutan.

Terletak tidak jauh dari ‘Golden Triangle,’ KWC Fashion Wholesale menarik perhatian pemborong, pelancong dan pelanggan untuk membeli-belah di satu tempat yang mempunyai 100,000 produk untuk dipilih.

Dengan keluasan 500,000 kaki persegi, KWC Fashion Wholesale membawakan direktori perniagaan yang menyeluruh di mana anda boleh mendapatkan fesyen terkini untuk wanita, lelaki dan kanak-kanak, aksesori, kasut, hadiah, barangan kulit dan pelbagai lagi di bawah satu bumbung.

KWC Fashion Wholesale adalah istimewa kerana ia menjanjikan kemudahan dan keselesaan untuk semua pembeli.KWC Fashion Wholesale menempatkan koleksi fesyen terkini di bandar dan setakat ini ia adalah tempat terbaik untuk mendapatkan tawaran hebat.

Selain membeli-belah, KWC Fashion Wholesale juga menawarkan pelbagai makanan dan minuman yang lazat. Pengunjung boleh memilih untuk menjamu selera di medan selera di tingkat 7 atau kedai mesra keluarga yang lain yang terletak di tingkat yang berbeza.

KWC Fashion Wholesale telah dinamakan sebagai lokasi pelancongan yang mesti dilawati di Malaysia oleh Kementerian Pelancongan Malaysia.

Projek-Projek Kumpulan Kha Seng

Central Market

Kumpulan Kha Seng adalah nama yang terkenal di dalam industri pembangunan hartanah dan mempunyai beberapa syarikat di bawah namanya. Di antaranya adalah, Pasar Seni. Pasar Seni merupakan pusat perdagangan gerai yang menjual barangan tradisional dan kraf tangan tempatan. Ia adalah satu mercu tanda bersejarah yang melambangkan budaya dan warisan Malaysia.

http://www.centralmarket.com.my/

central_market

Vivatel Kuala Lumpur

Vivatel Kuala Lumpur adalah hotel butik 4 bintang yang juga merupakan satu daripada pembangunan hartanah terbaru oleh Kumpulan Kha Seng dan ia adalah hotel yang pertama di Malaysia yang mempunyai bilik-bilik bertema yang diilhamkan daripada alam semula jadi.

http://www.vivatel.com.my/

Plaza Haji Taib

Satu lagi hartanah yang sedang dibina oleh Kumpulan Kha Seng adalah Plaza Haji Taib yang akan menjadi pusat borong terkini di mana pembeli boleh mendapatkan pelbagai jenis produk di bawah satu bumbung. Masih dalam peringkat pembangunan, Plaza Haji Taib akan menampilkan sebuah pusat membeli belah 10 tingkat yang terdiri daripada 7 tingkat untuk kedai dan 2 tingkat untuk unit SOHO. Untuk maklumat lanjut, sila klik laman web di bawah:

http://www.khasenggroup.com.my/plazahajitaib